Interclub Competitie 2017

Interclub Competitie 2017

De agenda voor de Interclub Competitie 2017 is bekend! Net als in voorgaande jaren, organiseren ASC Olympia en H.S.V. de kampioen ook dit jaar weer een gezamenlijke Tweedaagse. Bovendien organiseren we op zondag 7 mei de vierde wedstrijd in de Interclub Competitie 2017.

Wedstrijdkalender

9 april: ARC Ulysses
23 april: HRTC DOK
30 april: WTC De Amstel
7 mei: ASC Olympia
4 juni: UWTC
11 juni: BRC Kennemerland
25 juni: WTC Woerden
2 juli: ARC Ulysses
9 juli: HRTC Hoorn
15 juli: HSV De Kampioen – Tweedaagse met ASC Olympia
16 juli: ASC Olympia – Tweedaagse met HSV De kampioen
3 september: ZWC DTS
10 september: WTC De Amstel
17 september: UWTC
24 september: HRTC Hoorn

Interclub Competitie 2017

De Interclub Competitie is een jaarlijks terugkerende competitie die wordt verreden tussen verschillende wielerverenigingen in Noord-Holland. Gedurende het wielerseizoen worden er (bijna) elke week op zondagochtend wedstrijden georganiseerd op de verschillende wielerbanen van de aangesloten verenigingen. De Interclub Competitie toegankelijk voor zowel jongens als meisjes en er worden aparte klassementen gemaakt.

De Interclub Competitie is een laagdrempelige serie wedstrijden en er is elk jaar een grote opkomst van enthousiaste jonge renners. Zowel ervaren renners als beginners verschijnen aan de start. Inschrijven voor de wedstrijden kan op de dag van de wedstrijd. Renners moeten voor aanvang van de wedstrijd(en) een geldige KNWU-licentie of KNWU-basislidmaatschap kunnen tonen. Het inschrijfgeld bedraagt €2,00 per wedstrijd. Een MyLaps transponder is niet verplicht.

Programma

De wedstrijden starten allemaal om 10.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er worden besloten om groepen samen te voegen. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent!

  • 10:00 uur: Groep A – Categorie 1 & 2 – 7,5 kilometer Clubwedstrijd
  • 10:25 uur: Groep B – Categorie 3 & 4 – 12,5 kilometer Clubwedstrijd
  • 11:00 uur: Groep C – Categorie 5 & 6 – 17,5 kilometer Clubwedstrijd
  • 11:40 uur: Groep D – Categorie 7 & Nieuwelingen – 22,5 kilometer Clubwedstrijd

Ook in 2017 bestaat de Interclub Competitie uit een ‘overall klassement’. Dit betekent dat renners bij deelname aan 5 tot 7 wedstrijden een bronzen medaille ontvangt. Bij deelname aan 8 tot 10 wedstrijden ontvangen renners een zilveren medaille. Bij deelname aan 10 of meer wedstrijden ontvangen renners een gouden medaille.

Een compleet overzicht – in pdf – van de Interclub Competitie 2017 kan je hier vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*