Jeugdmeerdaagse Emmen 2017

Jeugdmeerdaagse Emmen 2017

WSV Emmen organiseert voor alweer de 29e keer de Jeugdmeerdaagse Emmen; een prachtig meerdaags wielerevenement – voor wielrenners in alle jeugdcategorieën – op de wielerbaan van Sportpark Meerdijk in Emmen.

Vorig jaar (st)reden Noery en Fenna – zéker niet onverdienstelijk – in de Jeugdmeerdaagse Emmen. Voor de komende editie zou het mooi zijn al nóg meer jeugdige Olympianen meedoen aan de Jeugdmeerdaagse Emmen.


Je kan het verslag van de Jeugdmeerdaagse Emmen 2016 hier nog eens nalezen – inclusief alle uitslagen en foto’s 🙂

Vanaf donderdag 25 mei zullen 3 dagen in het teken staan van tijdritten, criteriums en een geweldige klassieker. Bovendien kan je (st)rijden voor gele en groene truien in een omloop. en waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

Vorig jaar was de Jeugdmeerdaagse Emmen – mede door het prachtige weer – een groot succes: er werden bijzonder mooie en bovendien erg spannende wedstrijden verreden!

Dit jaar heeft de organisatie de proloog voor de oudste categorieën langer gemaakt. Er wordt dit jaar gestart op de wielerbaan en gefinisht op de top van de vuilnisbelt. Als gevolg hiervan is ook de proloog voor de jongste categorieën aangepast. De Omloop ‘Dwars deur Diphoorn’ zal ook dit jaar weer worden verreden evenals de altijd spannende Ron Gerritse Memorial.

ASC Olympia - Jeugdmeerdaagse Emmen 2017

Programma Jeugdmeerdaagse Emmen

Het voorlopige programma ziet er uit als volgt:

Donderdag 25 mei 2017

– Proloog – alle categorieën – start: 09.30 uur
– ‘Dwars deur Diphoorn’ – alle categorieën – start: 13.00 uur

Vrijdag 26 mei 2017

– Ron Gerritse Memorial Klassieker – alle categorieën – start: 10.30 uur

Zaterdag 27 mei 2017

– Tijdrit 1850 meter – categorieën 1 t/m 4 – start: 09.30 uur
– Tijdrit 4900 meter – categorieën 5 t/m 7 – start: 09.30 uur
– Criterium – alle categorieën – start: 12.30 uur

Inschrijven

– Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst
– Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldige licentie en eigen MyLaps chip
– Inschrijving bij voorkeur via mijn KNWU of per e-mail aan jeugdsecretariaat@wsvemmen.nl
– Inschrijfgeld bedraagt €45,00 per deelnemer
– Betaling van het inschrijfgeld op Rabobank rekening IBAN: NL49RABO0135193311 t.n.v. WSV Emmen onder vermelding van de naam van deelnemer en categorie
– Betalingen dienen uiterlijk 20 mei 2017 binnen te zijn op genoemd rekeningnummer

De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren bij te late inschrijving of te late betaling. Voor de beveiliging van het parcours tijdens de tijdritten en criterium kan en zal een beroep worden gedaan op de hulp van deelnemende verenigingen.

Ook zullen er door verenigingen met deelnemers in de categorieën 5 t/m 7 reservewielen moeten worden ingeleverd voor de klassieker. Deze wielen moeten zijn voorzien van door de KNWU vastgestelde verzetten. Deelnemende verenigingen zullen hierover in de komende weken worden geïnformeerd.

ASC Olympia - Jeugdmeerdaagse Emmen 2017

Overnachten

Net als voorgaande jaren, kunnen deelnemers aan de Jeugdmeerdaagse Emmen en hun ouders of begeleiders kamperen op Sportpark Meerdijk. De Meerdaagse Camping zal geopend zijn van: woensdag 24 mei 2017 vanaf 12.00 uur t/m zondag 28 mei 2017 tot 12.00 uur. LET OP: er is géén elektriciteit!

Campingtarieven – voor de duur van de driedaagse

– Caravan / Camper / Tent: €40,00
– Bijzettentje: €15,00

Het kampeergeld moet contant worden betaald op de camping. De organisatie komt langs om het kampeerformulier in te vullen en het kampeergeld te innen. Het is dus belangrijk dat het kampeergeld NIET gelijktijdig met inschrijfgeld voor de meerdaagse wordt overgemaakt.

Een pdf van dit bericht kan je hier downloaden.

Kijk op www.wsvemmen.nl – of www.jeugdmeerdaagseemmen.nl – voor reglementen, parcoursen en meer informatie en houd de Facebook pagina van WSV Emmen in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*