63e Oranjeronde van Amsterdam

63e Oranjeronde van Amsterdam

Net als voorgaande jaren, organiseert ASC Olympia op Koningsdag Р27 april Рweer de Oranjeronde van Amsterdam. Dit jaar organiseren we alweer de 63e editie van de Oranjeronde.

Oranjeronde van Amsterdam

De Oranjeronde van Amsterdam wordt vaak getypeerd als een ‘gemakkelijke ronde’. En dat blijkt altijd uit veel aanmeldingen en bovendien een grote opkomst. En ook dit jaar hebben we weer veel aanmeldingen mogen ontvangen. Maar … er kunnen nog best een paar aanmeldingen bij ūüôā

Elk jaar blijkt opnieuw, dat er hard wordt gekoerst. Zowel door junioren, nieuwelingen, sportklasse en masters. De Oranjeronde is elk jaar weer een prachtig mooie koers op Sportpark Sloten. Ook voor de aanstaande editie op Koningsdag verwachten we weer een heel spannende koers!

ASC Olympia - 63e Oranjeronde van Amsterdam 2017

Weersverwachting

Hoewel de weergoden ons vorig jaar niet bijzonder gunstig waren gezind, ziet de weersverwachting voor dit jaar er een stukje prettiger uit. We gaan er gewoon vanuit dat het zonnetje zich nu wel laat zien.

ASC Olympia - Oranjeronde van Amsterdam 2017

Programma

De Oranjeronde van Amsterdam start om 11:00 uur met het Junioren criterium over 60 kilometer, waarna om 12:45 uur de Nieuwelingen starten. Om 14:00 uur zullen de Masters starten. De eer van de laatste race valt ten beurt aan de Sportklasse; zij starten om 15:30 uur.

Hieronder het programma van de Oranjeronde op een rij:

11:00 uur: Junioren – 60 km Criterium
12:45 uur: Nieuwelingen – 40 km Criterium
14:00 uur: Masters 50+ – 55 km Criterium
15:30 uur: Sportklasse – 60 km Criterium

Voor alle bovenstaande categorie√ęn is een transponder verplicht. Inschrijven voor de Oranjeronde kun je uitsluitend digitaal doen via¬†mijnknwu.knwu.nl.

Helpende handen gevraagd

Om ook dit jaar de Oranjeronde weer even succesvol te maken als voorgaande jaren, hebben we veel helpende handen nodig. Ben jij of ken jij iemand die ons op Koningsdag kan helpen met onderstaande klussen? Meld je dan s.v.p. aan via ons contactformulier.

2 vrijwilligers voor de opbouw vanaf 08:30 uur
1 volgauto van 10:30 uur tot 17:00 uur
1 vrijwilliger voor de bar van 09:45 uur tot 17:00 uur
2 vrijwilligers voor de materiaalcontrole van 10:30 uur tot 13:00 uur
3 vrijwilligers voor de inschrijving vanaf 09:45 uur tot 17:00 uur
2 vrijwilligers voor de afbouw vanaf 16:45 uur

Ook als je slechts een gedeelte van de dag kunt meehelpen verzoeken wij je om je te melden. Want “vele handen maken licht werk” en “hoe meer zielen hoe meer vreugd!” Kunnen we ook op jou rekenen?¬†Alvast¬†hartelijk dank voor je inzet!

Oranjeronde van Amsterdam 2016

Wil je nog eens terugkijken naar de Oranjeronde van Amsterdam van vorig jaar? Op directsportfoto.nl kun je een paar heel fraaie foto’s¬†terugkijken van de Masters 50+ en Sportklasse¬†categorie√ęn. De uitslagen – ook van eerdere edities – vind je terug op CyclingDB. De uitslagen van de Oranjeronde van 2015 vind je op MyLaps Speedhive.¬†En lees in onderstaand Facebook bericht ook hoe de WPGA Junioren de ronde vorig jaar hebben beleefd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*