Denk mee over de toekomst van ASC Olympia

Denk mee over de toekomst van ASC Olympia

We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. Daar zijn wij bijzonder blij mee en enorm trots op. Om die mooie groei te kunnen doorzetten, kijken we graag samen met jou naar de toekomst van onze vereniging. We nodigen je graag uit op woensdag 10 mei  om 19:00 uur voor een avond in ons clubhuis waar je kan meepraten, meedenken en mee beslissen over de toekomst van ASC Olympia.

Ledenonderzoek

De eerste stap was het ledenonderzoek. Een paar weken geleden hebben we iedereen die ASC Olympia een warm hart toedraagt gevraagd, naar hun mening over de vereniging. Daarnaast wilden we graag weten welke ideeën en suggesties er leven, die ASC Olympia kunnen helpen om te verbeteren. Op die vragen kwamen maar liefst 37 (!) reacties.

Het gaf een heel goede ‘Status Quo‘ van ASC Olympia; het liet zien hoe Olympianen (de organisatie van) de vereniging ervaren. Daarnaast hebben we een aantal heel goede ideeën en suggesties ontvangen voor vernieuwingen en verbeteringen van onze prachtige vereniging. We zijn enorm blij met alle reacties. Hartelijk dank voor het invullen! 🙂

Toekomst van ASC Olympia

We willen de resultaten van het onderzoek graag met jullie bespreken. Daarna willen we heel graag acties in gang zetten die de vereniging en organisatie verbeteren. Nu is jouw kans om mee te praten, met te denken en mee te beslissen over de toekomst van ASC Olympia! En ook als je het ledenonderzoek niet hebt kunnen invullen, stellen we het bijzonder op prijs als je komt.

Dus: kom op woensdag 10 mei om 19:00 uur ook naar het clubhuis van ASC Olympia en praat, denk en beslis mee over de toekomst van ASC Olympia! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*