Nieuwe website: klaar voor de toekomst!

Nieuwe website: klaar voor de toekomst!

Vandaag vieren we de 119e verjaardag van ASC Olympia. We hebben onszelf een heel aardig verjaardagscadeau gegeven: een geheel vernieuwde website. Een website met een compleet nieuwe en frisse ‘look & feel’. Strak en modern met een duidelijke verbinding naar onze rijke historie. Met de laatste relevante informatie en het nieuwste nieuws.

Met deze nieuwe website zijn alle mooie facetten van onze vereniging nog beter zichtbaar. Bovendien is de informatie op deze nieuwe website beter zichtbaar en vindbaar. We willen met ons nieuwe online gezicht laten zien dat wij houden van de wielersport. Alle disciplines van de wielersport. We willen laten zien dat we er zijn voor alle wielersportliefhebbers: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders, dat we een actieve groep handbikers hebben en vooruitstrevend zijn in het vrouwenwielrennen in Amsterdam.

Een nieuwe website is eigenlijk net als een nieuwe fiets; die moet je nog een beetje inrijden. Hier en daar wat aanpassen. Dingen ’tweaken’. We moeten onze nieuwe website ook nog een beetje inrijden. Als je dingen ziet waarvan je denkt “Dat kan anders” of zelfs “Dat kan beter”, laat het ons dan alsjeblieft weten. Stuur ons gerust een bericht. We willen graag leren en verbeteren.

We zijn bijzonder blij en trots met onze nieuwe online gezicht. We denken dat we met deze website weer een heel mooie stap vooruit hebben gemaakt in de professionalisering en ontwikkeling van onze vereniging.

ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland. En helemaal klaar voor de toekomst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*