BEAT Track Series Sprint: uitslagen serie 1

BEAT Track Series Sprint: uitslagen serie 1

Zondag 26 november 2017 is de eerste BEAT Track Series Sprint verreden in het Velodrome Amsterdam. BEAT Cycling Club organiseert In aanloop naar de Wereldkampioenschappen baanwielrennen in Apeldoorn de komende maanden de BEAT Track Series. Een driebanentoernooi waar – na twee voorrondes – de beste renners uitgenodigd worden voor de finale op 16 en 17 december in Omnisport Apeldoorn!

Spectaculaire sprints

33 renners verschenen aan de start en zorgden voor spectaculaire sprints van: Steffie van der Peet gaf menig man het nakijken en eindigde in de totaalstand op de Keirin knap op de 13e plaats, na de 14e tijd te hebben gereden op de 200 meter. De winnaar van de sprintonderdelen werd Sam Ligtlee, op de tweede plaats gevolgd door Stephan Habets. Joel Zuidema volgde op een derde plaats.

Op de Keirin mocht weer Sam Ligtlee zich tot de winnaar kronen, waarbij Joel Zuidema en Stephan Habets stuivertje wisselde en dit keer Joel beslag legde op de tweede plaats. Kijk voor de alle uitslagen in bijgevoegde pdf.

Doe ook mee met de BEAT Track Series Sprint!

Doe ook mee met de BEAT Track Series Sprint. De tweede series van de BEAT Track Series Sprint is op zaterdag 2 december in het Sportpaleis in Alkmaar. De tweede series van de BEAT Track Series Endurance start op zondag 3 december in het Velodrome Amsterdam. Schrijf je nu in via MijnKNWU.

Baanwielrennen in Amsterdam

Wil je ook baanwielrennen? Of leren baanwielrennen? Wil je zelfs meedoen aan de Amsterdamse Baan Competitie? Je bent van harte welkom op een van onze trainingen, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op! Ons baanseizoen loopt van de 1e week van november tot de laatste week van januari.

Voor meer informatie over de BEAT Track Series  kijk je op beatcycling.club of op facebook.com/beatcyclingclub.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*