AFGELAST: Amsterdamse Baan Competitie #8

AFGELAST: Amsterdamse Baan Competitie #8

Helaas heeft de organisatie van de Amsterdamse Baan Competitie besloten om de 8e wedstrijd te annuleren. Door het lage aantal inschrijvingen en berichten dat een aantal renners op vakantie en trainingskampen zijn, is besloten om de wedstrijd op donderdag 28 december over te slaan.

De eerstvolgende wedstrijd is in het nieuwe jaar: op donderdag 11 januari.

ABC: de Amsterdamse Baan Competitie

De ABC is een serie van tien baanwedstrijden, die worden verreden op de wielerbaan in het Velodrome in Amsterdam en wordt georganiseerd om meer wedstrijden te bieden voor amateurs, sportklasse en masters renners. Vrouwen en Nieuwelingen zijn ook hartelijk welkom om mee te doen. De officiële NK Masters Baan Omnium (aparte wedstrijden voor Masters 40+ en 50+) wordt ook in verband met de ABC georganiseerd.

ASC Olympia: Uitslagen Amsterdamse Baan Competitie 2017

De creatieve aanpak en benadering van de wedstrijden is laagdrempelig. De ABC is aantrekkelijk voor een brede groep renners én voor het publiek. De sfeer is vriendelijk en informeel. Bovendien wordt een grote variëteit aan onderdelen verreden, die soms ongebruikelijk zijn en soms zelfs experimenteel.

Bij de ABC worden verschillende onderdelen verreden. Vaak zijn dit duuromniums met een massastart. Maar er worden ook andere onderdelen verreden, zoals een vliegende ronde, handicap of de ‘Australian Pursuit’. Kijk voor een overzicht van alle onderdelen op de website van de Amsterdamse Baan Competitie.

De Amsterdamse Baan Competitie: leuke, leerzame wedstrijden voor ‘gewone renners’.

Kijk voor alle uitslagen van de Amsterdamse Baan Competitie op ascolympia.nl/nieuws/uitslagen-amsterdamse-baan-competitie-2017.

Meer informatie

Heb je vragen over de ABC of over baanwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.