Uber Eats: nieuwe (hoofd-)sponsor & nieuwe outfit

Uber Eats: nieuwe (hoofd-)sponsor & nieuwe outfit

We zijn blij en trots! We hebben een nieuwe hoofdsponsor: Uber Eats. En zelfs meer dan een nieuwe sponsor: het is een echt partner programma, inclusief een nieuwe wieleroutfit voor ASC Olympia en heel mooie voordelen voor Olympianen. Lees alle details in het bericht hieronder.

Uber Eats

Uber Eats is de maaltijdbezorgservice waarmee bestellen bij je favoriete restaurant net zo eenvoudig is als het bestellen van een taxirit. Bestellen doe je via de Uber Eats app – eigenlijk op dezelfde manier als wanneer je een Uber taxirit bestelt. Bezorging van je maaltijd wordt gedaan door Uber Eats koeriers op de fiets.

ASC Olympia - Uber Eats: nieuwe hoofdsponsor & nieuwe outfit

 

Martin Spel – voorzitter van ASC Olympia – heeft vertrouwen in de nieuwe samenwerking: “We zijn erg blij en meer dan trots met Uber Eats als nieuwe sponsor. En Uber Eats is meer dan alleen een sponsor; het is echt een partner. Allereerst omdat we samen verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor ASC Olympia. Ten tweede vinden we het belangrijk dat ASC Olympia een maatschappelijk betrokken vereniging is. We staan niet alleen midden in de samenleving, maar we willen dat ook uitdragen. Dat gaat gebeuren met deze nieuwe samenwerking: we laten zien, dat we ook echt iets voor een ander doen!”

Partner Programma

Eddy Weber is bestuurslid bij ASC Olympia en zorgt voor sponsor-relaties. Hij vertelt: “Uber Eats voorziet ons in meer dan alleen financiële sponsoring. We hebben samengewerkt aan een echt Partner Programma met voordelen voor zowel ASC Olympia en Uber Eats als voor Olympianen zelf. Een echte ‘win-win-win’ dus.”

“Afgelopen vrijdag – uitgerekend op Goede Vrijdag 🙂 – konden we de definitieve afspraken afronden. En we willen dit nieuws natuurlijk meteen aan iedereen vertellen!”

Olympianen kunnen speciale Uber Eats bezorgingen gaan doen, waarbij 50% van de winst van die bezorgingen, in een speciaal ‘Uber Olympia’ fonds wordt gestort.

“Met die inkomsten kunnen we weer heel mooie dingen doen voor onze vereniging. Denk aan onderhoud van ons clubhuis, maar ook aan investeringen in materiaal. Olympianen die Uber Eats bezorgingen gaan doen, kunnen zo op een heel bijzondere manier bijdragen aan de inkomsten van ASC Olympia.”

Het voordeel voor Uber Eats is dat bezorgingen sneller dan ooit te voren bij de klant worden afgeleverd. Sneller dan een Olympiaan op de fiets kan gewoon niet. Daarnaast vergroten we samen het bereik van Uber Eats in Amsterdam, want door de samenwerking met ASC Olympia vergroot Uber Eats hun dekking in Amsterdam; nu kunnen ze ook in Nieuw-West hun diensten aanbieden.

Uber Eats is meer dan alleen een sponsor; het is echt een partner.

Wil je al meteen aanmelden voor Uber Eats ritten onder de vlag van ASC Olympia? Stuur dan een e-mail naar ubereats@ascolympia.nl.

Nieuwe wieleroutfit

Uber Eats en ASC Olympia gaan in eerste instantie een verbintenis aan voor een jaar. Bij een succesvolle pilot – die meteen van start gaat – zal ook volgend jaar het tenue van ASC Olympia worden aangepast. De naam en het logo van Uber Eats zal duidelijk zichtbaar worden op de nieuwe ASC Olympia wieleroutfits.

Harold Kip ontwierp het nieuwe wielertenue. Hij tekende eerder ook al voor de outfit van Fietsbelles – de actieve dames-divisie van ASC Olympia.

“ASC Olympia maakt elke drie jaar een nieuw ontwerp voor hun wielerkleding en bestellen dat bij Bioracer. Omdat dit jaar alweer het derde seizoen is dat we in onze huidige outfit rijden, werd het dus tijd voor een nieuw ontwerp.”

“We hebben het ontwerp zo aangepast, dat onze renners niet alleen herkenbaar zijn als Olympianen, maar ook duidelijk herkenbaar zijn als Uber Eats rijders. In 2019 gaan we in dit nieuwe tenue rijden.”

ASC Olympia - Uber Eats : nieuwe hoofdsponsor & nieuwe outfit

ASC Olympia - Uber Eats : nieuwe hoofdsponsor & nieuwe outfit

 

Martin Spel: “Ik ben blij met dit nieuwe ontwerp: de brede verticale banen over het gehele shirt hebben een heel duidelijke verbinding met de stijl die ons tenue vroeger had. De nieuwe kleuren laten zien dat we niet bang zijn om nieuwe wegen in te slaan. Daarnaast gaan we weer terug naar een (bijna) geheel zwarte broek.”

“Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe outfit gelijk gaat zorgen voor een positieve impuls voor het hele team! Het nieuwe tenue gaat er echt voor zorgen dat mensen ons nakijken. Ik kan nu al niet wachten op de reacties tijdens onze Algemene Leden Vergadering op 18 april!”

De nieuwe kleuren laten zien dat we niet bang zijn om nieuwe wegen in te slaan.

Zij blij, jij blij, wij blij

Zoals je hierboven hebt gelezen, biedt deze nieuwe sponsorovereenkomst voordelen voor meerdere partijen. Maar zeker ook voor Uber Eats klanten; als Olympiaan maak jij klanten blij omdat je ze sneller dan ooit te voren hun bestelling bezorgt. Jij wordt blij omdat je lekker kan fietsen (wellicht scoor je zelfs nog ergens een KOMmetje?) en bovendien geld verdient met je ritten. Olympia wordt blij omdat een gedeelte van de opbrengst in de clubkas komt.

Zo is het dus mogelijk om je lidmaatschap terug te verdienen. Bovendien krijgen Olympianen die Uber Eats bezorgingen rijden, zelf ook nog eens korting op de Uber Eats maaltijden die ze bij zichzelf bezorgen.

“We denken zelfs aan een nieuwe competitie vorm onder onze Uber Eats renners. Maar of dat echt haalbare kaart is, moeten we nog even goed bekijken …” vertelt Martin.

Klaar voor de toekomst

Martin Spel sluit af: “Met deze nieuwe Olympia Partner slaan we een nieuwe richting in. We laten zien dat we een maatschappelijk betrokken vereniging zijn, die vooruitstrevend is. We zijn helemaal klaar voor de toekomst. Vandaag is een heerlijke dag. En het belooft ook een heerlijk jaar worden!”

Wil je al meteen aanmelden voor Uber Eats ritten onder de vlag van ASC Olympia? Stuur dan een e-mail naar ubereats@ascolympia.nl.