ASC Olympia Bowling Avond

ASC Olympia Bowling Avond

Soms doen we ook heel andere dingen dan fietsen! Op vrijdag 25 mei gaan we met z’n allen bowlen. Dan houden we onze jaarlijkse ASC Olympia Bowling Avond bij De Zoete Inval in Haarlemmerliede. Elk jaar is het supergezellig en Olympianen zouden geen Olympianen zijn als ze er geen onderlinge strijd van zouden maken. Het is dan wel een bowlingbaan in plaats van een wielerbaan, maar hier wil je gewoon bij zijn!

Bowling Avond

Het begint een heel leuke traditie geworden. Elk jaar komen steeds meer Olympianen naar de bowlingbaan in Haarlemmerliede om te laten zien dat ze niet alleen competitief zijn op de wielerbaan, maar zeker ook op de bowlingbaan. Olympianen van alle verschillende disciplines, categorieën en leeftijden zijn erbij. Van de allerjongsten tot onze senior renners. Zelfs Piet van Heusden vind het erg leuk om erbij te zijn 🙂

Bowlen?

Bowlen is allang niet meer wat het vroeger was! Bowlen is tegenwoordig niet alleen maar 10 beurten met zware bowlingballen gooien en kijken wie er de beste is. Bij De Zoete Inval is bowlen een heel stuk leuker en ‘entertaining’ geworden! Ze hebben in Haarlemmerliede een geweldig ‘Bowling Entertainment System’ en prachtige, computergestuurde LED verlichting!

Als je er eerder bij was, weet je dat vast nog wel. Was je er nog niet eerder bij? Bekijk dan de foto’s hierboven en/of check thenewbowlingexperience.nl en bekijk het zelf.

Doe ook mee!

Ga ook mee en ga de strijd aan met mede-Olympianen. Maar dan op een andere baan: de bowlingbaan. Alle leden zijn van harte welkom: jeugd, nieuwelingen, junioren, volwassenen, handbikers, Fietsbelles.

  • Datum: vrijdag 25 mei
  • Tijd: van 19:00 uur tot 21:0 uur
  • Lokatie: De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183 Haarlemmerliede
  • Kosten: ASC Olympia betaalt de baanhuur. We vragen een bijdrage van € 5,00 euro voor 2 drankjes. Als je meer wil drinken, is dit voor eigen rekening.

Aanmelden

Aanmelden van de ASC Olympia Bowling Avond doe je heel gemakkelijk hieronder. Doe dat gewoon meteen, maar in ieder geval vóór donderdag 17 mei.

[rtec-attendee-list event=11881 attendeelist=”true”]

[rtec-registration-form event=11881 hidden=”false”]