Fietsbelles Weekend in Limburg

Fietsbelles Weekend in Limburg

Het begint al een echte traditie te worden: het jaarlijkse Fietsbelles Weekend in Limburg. Een weekend dat – elk jaar weer – bij veel Fietsbelles hoog op de kalender staat! Dit jaar reizen we voor alweer de derde keer naar het zuiden des lands, waar we samen met de dames van Ladies First Cycling de wegen van Limburg gaan kleuren!

Fietsbelles Weekend

Fietsbelles die de voorgaande jaren ook zijn mee geweest weten het: het Fietsbelles Weekend in Limburg staat voor prachtige heuvels, fijne terrasjes, veel gezelligheid, lekker eten (vooral vlaai) en drinken … en natuurlijk nog meer voor fietsen! Dat gaan we dan ook doen. Maar liefst een heel weekend lang! Bekijk hieronder een impressie van het Fietsbelles Weekend 2017.

 

Dit jaar staat het Fietsbelles Weekend op onze kalender van 10 tot en met 12 augustus. We reizen op vrijdag – aan het eind van de middag – af naar Limburg. Zaterdag en zondag rijden we prachtige ritten door het Limburgse heuvellandschap. Zondagmiddag vertrekken we met vermoeide benen, maar een geweldige ervaring rijker weer naar Amsterdam.

Rijd ook met ons mee!

Wil je ook samen met ons de heuvels van Limburg kleuren? Laat het ons dan weten, door onderstaand formulier in te vullen. We zijn nog opzoek naar een gezellige verblijfplaats en we willen graag van te voren weten met hoeveel deelnemers we rekening moeten houden. We doen ons best om ‘low budget’ te blijven; houd rekening met ongeveer €100 voor 2 overnachtingen. Daarbij komt nog wel eten en drinken.

We werken nog aan de exacte invulling van het programma en de te rijden routes, maar de ervaringen van voorgaande jaren zijn zó positief dat we kunnen putten uit de prachtigste routes. mooie tussenstops voor de beroemde Limburgse vlaai en heerlijke restaurantjes waar we ’s avonds lekker kunnen eten.

ASC Olympia - Fietsbelles Weekend 2018

Reserveer het Fietsbells Weekend vast in je agenda, want hier wil je gewoon bij zijn! Voorwaarde is natuurlijk wel dat je lid bent van Fietsbelles. Ben je nog geen lid, kun je alles lezen over lidmaatschap op ascolympia.nl/leden/lidmaatschap-fietsbelles.

Geef je zo snel mogelijk op, zodat wij rekening kunnen houden met de planning van verblijf.

[rtec-registration-form event=10550 hidden=”false”]