AFGELAST: Landelijk Jeugdtoernooi 2018

AFGELAST: Landelijk Jeugdtoernooi 2018

[Door het lage aantal inschrijvingen moeten we het Landelijk Jeugdtoernooi helaas annuleren]

Op zondag 24 juni 2018 organiseert ASC Olympia weer het befaamde Landelijk Jeugdtoernooi. Net als voorgaande jaren, zullen alle wedstrijden worden verreden op ons parcours op Sportpark Sloten in Amsterdam.

We gaan er weer een fantastisch spektakel van maken! Vorig jaar (st)reden zo’n 150 renners in alle jeugdcategorieën om de podiumplaatsen. Ook dit jaar zijn er wedstrijden voor alle jeugdcategorieën en ook voor nieuwelingen-vrouwen. Dus: houd zondag 24 juni vrij in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Programma Landelijk Jeugdtoernooi 2018

Het programma ziet er uit als volgt:

  • 10:00 uur: Categorie 1 – 5 kilometer Criterium
  • 10:15 uur: Categorie 2 – 7,5 kilometer Criterium
  • 10:40 uur: Categorie 3 – 12,5 kilometer Criterium
  • 11:10 uur: Categorie 4 – 15 kilometer Criterium
  • 12:30 uur: Categorie 5 – 20 kilometer Criterium
  • 13:15 uur: Categorie 6 – 25 kilometer Criterium
  • 14:00 uur: Categorie 7 – 35 kilometer Criterium
  • 15:15 uur: Nieuwelingen-Vrouwen – 60 kilometer Clubwedstrijd

Let op: de start tijden van de wedstrijden zijn bij benadering. We spannen ons er natuurlijk voor in om alle wedstrijden op bovenstaande tijden te laten starten, maar ze kunnen – afhankelijk van finishtijden van voorgaande categorieën – iets afwijken.

Alle wedstrijden worden verreden op het parcours van ASC Olympia op Sportpark Sloten in Amsterdam. Verzamelen kun je doen bij het clubhuis van ASC Olympia. Aanmelden voor het toernooi kan alleen via Mijn KNWU. Op de dag van de wedstrijd kan je bijschrijven tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

Wil je alvast zien wie er allemaal meedoen aan deze editie van het Landelijk Jeugdtoernooi? Bekijk dan de deelnemerslijst op de website van de KNWU.

Zien we jou ook op 24 juni? 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*