Kerstfeest bij ASC Olympia

Kerstfeest bij ASC Olympia

Wat was het gezellig in het clubhuis toen daar zondag 16 december het traditionele kerstfeest werd georganiseerd. Ruim 60 Olympianen genoten van een heerlijk drie-gangen kerstdiner. En natuurlijk van de jaarlijkse prijsuitreiking met de inmiddels beroemde kerstspeech van ASC Olympia voorzitter Martin Spel.

In ons feestelijk versierde clubhuis werden zo’n 35 enthousiaste jonge wielrenners vanaf 15:00 uur verwelkomd. Natuurlijk werd er weer even lekker ruig gespeeld. In onze ‘Game Room’ werd getafeltennist en andere spelletjes gespeeld. Iedereen ging snel zitten, toen voorzitter Martin aan het bingo-rad begon te draaien! Iedereen lette goed op, want er waren heerlijke prijzen te verdienen.

Kerstfeest bij ASC Olympia

Én … bij een valse bingo moest je een lied zingen! Aan het eind was de uitgebreide prijzentafel helemaal leeg ge-bingoot.

Wim en  Milko waren al vroeg bezig met de voorbereidingen voor het eten. De lieftallige assistenten Ruben en Lucas hielpen met voorbereiden en opscheppen. Ruim 60 Olympianen – jong en oud – genoten van het héérlijke drie-gangen kerstdiner. Het leek wel een restaurant! Na het eten werden de tafels snel opgeruimd, zodat de prijsuitreiking kon beginnen.

Kerstfeest bij ASC Olympia

Prijsuitreiking

Voor dit onderdeel waren de ouders van onze jeugdleden ook hartelijk welkom. Onder het genot van een kop koffie of een borrel, luisterden we allemaal naar Martin – die een begenadigd spreker is, niet alleen tijdens wedstrijden. Martin had voor alle kinderen een persoonlijk woord; een weetje, een mooi uitslag, wielertips, adviezen en dat allemaal natuurlijk met veel humor!

Alle jeugdleden kregen een prijs. Vooral de nieuwe leden waren apetrots op hun eerste beker. Dit jaar zijn we gestart met de Interne Competitie, die wordt georganiseerd door wielertrainers Lucas en Marcel. Onze renners (zowel jong als oud) werden in de nieuwe competitie-vorm getoetst op onderdelen zoals behendigheid, tijdrijden en sprinten. Ook hiervoor werden prijzen uitgereikt.

Kerstfeest bij ASC Olympia

Aan het eind van de avond werd Martin hartelijk bedankt voor zijn heerlijke bijdragen aan deze prijsuitreiking en die van voorgaande jaren. Vanaf volgend jaar zal iemand het stokje van hem overnemen. Hartelijk dank aan iedereen die deze middag en avond tot een buitengewoon geslaagde afsluiting van het jaar hebben gemaakt.

Bekijk hieronder op onze Facebook de foto’s die Cathy heeft gemaakt 👇🏻

 

Fijne feestdagen en een goed, gelukkig en gezond nieuw jaar. En natuurlijk: we zien je graag weer op 13 januari; dan organiseren wij onze Nieuwjaarsborrel en 120-jarig jubileum 🥂😃

 

Kerstfeest bij ASC Olympia