Interne Competitie 2019

Interne Competitie 2019

Onze Interne Competitie bleek vorig jaar een groot succes. Elke eerste dinsdagavond van de maand (st)reden onze jongste renners tegen elkaar. En die dinsdagavonden werden elke keer drukker bezocht; het bleek een gaaf initiatief om jeugdrenners kennis te laten maken met competitie. Daarom organiseren wij dit jaar weer – alleen nu elke laatste dinsdag van de maand – onze eigen, Interne Competitie. Speciaal voor onze jongste wielrenners die van 17:30 tot 18:30 uur trainen. Net zoals vorig jaar.

Interne competitie

Voordat we vorige jaar deze nieuwe competitie vorm introduceerden, reden we elke eerste dinsdag van de maand een tijdrit. Onze jongste en beginnende renners reden dan een tijdrit over 2500 meter (de lengte van ons parcours). De gevorderde jeugdrenners reden twee ronden. Omdat tijdrijden een speciale taak van sport is en om de jeugdige renners iets meer variatie te geven.

ASC Olympia - Verslag: Interne Competitie - juni 2018

Daarom bedachten Lucas en ik de Interne Competitie. We gebruiken wedstrijdelementen op deze trainingsavond en zo laten we onze jongste renners beleven wat het gevoel is van competitie en strijd en wat dat met je kan doen.

Om de competitie wel een beetje eerlijk te houden, verdelen de renners in een A-groep (categorie 1 t/m 3 – 7 t/m 10 jaar) en een B-groep (categorie 4 t/m 7 – 11 t/m 14 jaar). Kijk voor een uitgebreide omschrijving van de verschillende jeugdcategorieën op knwu.nl/kenniscentrum/renner/jeugd.

Dit jaar rijden we onze Interne Competitie op

  • Dinsdag 30 april
  • Dinsdag 28 mei
  • Dinsdag 25 juni
  • Dinsdag 24 september

Kom je ook? Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar zeker ook spannend!

Uitslagen Interne Competitie 2018

Hieronder kun je nog eens terugkijken naar de uitslagen van de voorgaande editie van onze Interne Competitie. Sta jij er ook tussen? En sta jij er dit jaar ook weer bij?

[ol_tabs style=”default” active=”1″ vertical=”no” class=””]

[ol_tab title=”3 april 2018″ disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]ASC Olympia - Uitslagen IC 2018 April

[/ol_tab]

[ol_tab title=”1 mei 2018″ disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

ASC Olympia - Uitslagen IC 2018 Mei

[/ol_tab]

[ol_tab title=”5 juni 2018″ disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

ASC Olympia - Uitslagen IC 2018 juni

[/ol_tab]

[ol_tab title=”4 september 2018″ disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

ASC Olympia - Uitslagen IC 2018 September

[/ol_tab]

[ol_tab title=”Totalen” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

ASC Olympia - Uitslagen Interne Competitie 2018 September

[/ol_tab]

[/ol_tabs]

Doe ook mee!

Wil je ook meedoen met onze interne competitie? Of wil je (beter) leren wielrennen? Je bent van harte welkom om eens mee te rijden met ASC Olympia. Neem je dan eerst even contact met ons op?

Ons seizoen loopt van de 1e week april t/m de 1e week van oktober. Tijdens de zomervakantie houden wij een zomerstop en stoppen de trainingen. Kijk op onze wielerkalender voor de exacte trainings- en wedstrijddata.