Wegafsluiting A10 Zuid in mei & juni

Wegafsluiting A10 Zuid in mei & juni

De komende weekenden hebben we te maken met een wegafsluiting van de A10 Zuid tussen knooppunt De Nieuwe Meer en knooppunt Amstel. In mei en juni wordt voor Zuidasdok in vijf weekenden gewerkt aan de snelweg A10 Zuid en aan het spoor bij de stations Amsterdam-Zuid en Amsterdam-RAI. Houd daarom rekening met vertraging en/of omleiding als je naar ASC Olympia, het Velodrome of een andere vereniging op Sportpark Sloten komt.

Weekend wegafsluiting

UPDATE: Ook in het weekend van vrijdag 7 juni 22:00 uur t/m dinsdag 11 juni 05:00 uur is de A10 Zuid tussen afgesloten tussen knooppunt De Nieuwe Meer en knooppunt Amstel. LET OP: omdat het maandag, tweede pinksterdag is, is de A10 Zuid ook afgesloten op die maandag 10 juni. Kijk voor meer informatie op werkzaamheden.rijkswaterstaat.nl/home.aspx#/?wegnummer=A10.

  • 17 t/m 20 mei
  • 24 t/m27 mei
  • 31 mei t/m 3 juni
  • 7 juni t/m 11 juni

De afsluiting is steeds van vrijdagavond 22:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur. In het pinksterweekend is de afsluiting van vrijdagavond 7 juni 22:00 uur tot dinsdagochtend 11 juni 05:00 uur.

Vanaf Schiphol is de snelweg A4 afgesloten bij knooppunt Badhoevedorp. Je wordt dan omgeleid via de A5 en A9.

Treinverkeer

Ook treinreizigers zullen hinder ondervinden, want treinverkeer naar en van Amsterdam-Zuid en Amsterdam-RAI is in bovenstaande weekenden niet mogelijk. Reizigers naar Amsterdam-Zuid en Amsterdam RAI kunnen gebruik maken van de metro.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en de afsluitingen op deze pagina van Rijkswaterstaat. Check voordat je van huis vertrekt de actuele verkeerssituatie op (bijvoorbeeld) vananaarbeter.nl. Check ook onze contactpagina voor informatie over openbaar vervoer.