NK baantrainingen voor jeugd & nieuwelingen

NK baantrainingen voor jeugd & nieuwelingen

In samenwerking met de KNWU districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden is er voor jeugdrenners en nieuwelingen de mogelijkheid om baantrainingen te volgen voor de onderdelen van het Nederlands Kampioenschap Baan Omnium voor Jeugd en Nieuwelingen. Dit jaar organiseert ASC Olympia – in samenwerking met het Velodrome Amsterdam en de KNWU – het kampioenschap op twee aansluitende zondagen; 12 en 19 januari 2020.

ASC Olympia - Verslag: Clubkampioenschap Baanwielrennen 2018

Deze baantrainingen staan open voor nieuwelingen (m/v), meisjes categorie 5 en 6 en jongens categorie 6 en 7. Onder leiding van ervaren trainers van het Regionaal Training Centrum Amsterdam, kun je trainen voor alle onderdelen van de kampioenschappen. Naast uitleg over de regels wordt aandacht besteed aan de wedstrijdtactiek, de dag-indeling (warming-up, eten, drinken en persoonlijke verzorging) en – na een goede warming-up – worden alle wedstrijd onderdelen geoefend.

Programma

Je kunt meetrainen op onderstaande dagen. Elke dag begint om 11:30 uur en van 12:00 tot 14:00 uur wordt er getraind.

  • 14 december 2019: duur onderdelen
  • 21 december 2019: sprint onderdelen
  • 4 januari 2020: duur onderdelen
  • 11 januari 2020: sprint onderdelen

Kosten

De kosten voor de trainingen bedragen €20,00. Wil je aan vier de trainingen meedoen, dan betaal je €60,00. De kosten voor de baantrainingen moeten met pin worden voldaan bij de eerste training.

Inschrijven

Je kunt inschrijven via dit formulier.