Ready2Race: proeven aan wedstrijdsport

Ready2Race: proeven aan wedstrijdsport

Wie wil zich nou niet voor even Primoz Roglic of Tom Dumoulin voelen? Op zondag 22 augustus is dit mogelijk! Want dan organiseert ASC Olympia de eerste van in totaal zes Ready2Race wedstrijden die in de volgende weken in en rond Amsterdam worden georganiseerd. Niets moet en (bijna) alles kan tijdens deze wedstrijden, die vooral tot doel hebben voor geïnteresseerden om eens te proeven aan de wedstrijdsport.

ASC Olympia - Wielrennen - Ready2Race: proeven aan de wedstrijdsport

Ready2Race

Ready2Race is een nieuw wielerplatform van Team Jumbo-Visma in samenwerking met de KNWU, waarbij het voor iedereen die is geïnteresseerd in wielrennen, mogelijk is om deel te nemen aan wedstrijden op zijn of haar niveau.

Om ook in de toekomst te kunnen rekenen op Nederlands wielersucces, is Team Jumbo-Visma al bezig om meer aanwas voor de wielersport te creëren dankzij de activiteiten en initiatieven die vallen onder hun Academy. Met Ready2Race wordt er initiatief toegevoegd aan de paraplu van die Academy.

Doe ook mee!

Lijkt het je leuk om eens een koers te rijden? Ben je 18 jaar of ouder? Ga dan naar ready2race.teamjumbovisma.nl en schrijf je in!