NK Baanomnium – DUUR Jeugd & Nieuwelingen ** Update Techn. Gids en dagindeling **

NK Baanomnium – DUUR  Jeugd & Nieuwelingen ** Update Techn. Gids en dagindeling **

Wij zijn er klaar voor!

Zaterdag 26 februari 2022 organiseren wij in samenwerking met de vrijwilligers van het Velodrome het Nederland Kampioenschap DUUR voor de jeugd in de volgende categorieën, categorie 6 en 7 Man, categorie 5 en 6 Vrouw, Nieuwelingen Man en Nieuwelingen Vrouw.

Door de Corona maatregelen en de beschikbaarheid van het Velodrome is ervoor gekozen om dit kampioenschap te verrijden op zaterdag en niet zoals jullie gewend waren op zondag. Ook de tijden zijn anders, de wedstrijden zullen aanvangen om 13:00 uur.

De inschrijvingen zijn reeds geopend maar er is nog ruimte voor meer renners / rensters voor dit kampioenschap, dus pak je kans om mee te kunnen doen met dit evenement en een gooi te doen om Nederland Kampioen DUUR op te baan te worden.

Inschrijvingen zoals jullie gewend zijn uitsluitend digitaal via “Mijn KNWU” inschrijving staat open tot 24-02-2022.

Voor de Technische Gids klik hier

Voor de dagindeling kik hier

Let op genoemde tijden zijn richttijden – wijzigingen zijn voorbehouden.

Wij hopen op mooie en sportieve wedstrijden en zien jullie graag tegemoet.