ASC Olympia – Cycling Class NL – Testdag

ASC Olympia – Cycling Class NL – Testdag

Nederland is een fantastisch wielerland. Om in de toekomst Oranjesucces te blijven boeken, moeten we investeren in het opleiden van talent. Want het bereiken van de top gaat niet vanzelf. Daarom bundelen NOC*NSF, KNWU en Team Jumbo-Visma de krachten. Met CyclingClassNL zetten we een tandje bij.

Hierbij ligt de focus op het slaan van een brug tussen de breedte- en topsport voor junioren. Want juist binnen deze groep valt er winst te behalen in het maximaliseren van de ontwikkeling van talent.

Op 6 mei 2022 is ASC Olympia de gastheer van deze testdag welke georganiseerd zal worden op de wielerbaan van Sloten.

Inschrijven voor de Cycling Class NL – Testdag kan hier

 

 

CyclingClassNL biedt een wetenschappelijk onderbouwd en persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor Nederlands grootste wielertalenten. Dagelijks begeleiden Talent Coaches de junioren op het gebied van fysieke en persoonlijke ontwikkeling en voeding. Zo krijgen deze junioren de kans om hun talenten te laten groeien en verkleinen we de stap naar de verschillende development teams wanneer zij hun weg vervolgen richting hun toekomst als kampioen.

Het doel is Oranjesucces; het behalen van de hoogste wielertop en podiumtrede. Dat succes is niet te garanderen, maar we kunnen wel de kans erop maximaliseren. En dat is de belofte die we doen met CyclingClassNL.