Olympia helpt je de winter door!

Olympia helpt je de winter door!

De donkere dagen naderen en een lange winter staat voor de deur. Hoe ga je die in godsnaam doorkomen? Nog maar weer een saaie Netflixserie bingen? In je eentje op de kamertje gaan zitten Zwiften? Wachten op Sinterklaas en Kerst en daarna nog drie maanden op de lente? Nee, toch? En nergens voor nodig, want Olympia heeft nu een groepje dat geweldig leuke activiteiten bedenkt, speciaal voor jullie! Vorig jaar waren daar al de oliebollenrit en de puzzeltocht, maar deze winter wordt het alleen maar meer! In de planning staan mountainbike-, gravel- en wegritten, maar ook activiteiten zonder fiets, zoals De Grote Wielerquiz. Alle activiteiten zullen worden aangekondigd via de app, de site en Strava (dus zorg dat je lid bent van de Olympia Stravagroep). Hieronder alvast een sneakpreview van de eerste geplande ritten.

Dus kom je huis uit, versterk dat clubgevoel en doe mee! 

Groetjes van Marloes, Kirsten, Matthijs, Merijn, Shane en Luc.