ASC Olympia | Open Amsterdams Dernykampioenschap 2024

ASC Olympia | Open Amsterdams Dernykampioenschap 2024

De verschillende Nederlandse Kampioenschappen in het Velodrome in Amsterdam lopen voor dit seizoen op het einde, als laatste staat het NK Baan omnium Masters gepland op 3 februari a.s. dus renners en rensters als jullie deze wedstrijd op de agenda willen houden SCHRIJF JE DAN IN !!

Als besluit en kers op de taart organiseren wij dit seizoen in het Velodrome Amsterdam wederom en in samenwerking met Christian Bosch het OPEN AMSTERDAMS DERNYKAMPIOENSCHAP 2024″  de datum voor dit evenement is 17 februari 2024.

Het Velodrome in Amsterdam zal tussen 15.00 uur en 18.00 uur het strijdtoneel zijn voor een viertal wedstrijden voor evenzoveel categorieën.

Voor de heren: Sportklasse/Amateurs, Masters 50+, Nieuwelingen Man en voor de dames: Junioren/Belofte/Elite en Amateurs, inschrijven voor dit evenement kan hier.

Alle categorieën rijden een wedstrijd over 130 ronden.

Neem je een eigen gangmaker mee, helemaal top. Heb je zelf geen gangmaker dan gaan we er een aan jou toewijzen. Let op de gangmakers dienen in het bezit te zijn van een geldige licentie 2024.

Laat bij de inschrijving weten of jij een eigen gangmaker hebt, dan kunnen wij daarop acteren.