ASC Olympia – NK Masters 2024

ASC Olympia – NK Masters 2024

Aankomende zaterdag 3 februari staat het NK Baan Omnium Masters op het programma, jammer genoeg hebben we de dames categorieën moeten laten vervallen maar gelukkig genoeg aanmeldingen om in alle drie de categorieën een officieel kampioenschap te kunnen afwerken.

De Technische Gids en het dagprogramma zijn ondertussen ook gereed en zijn via onderstaande koppelingen te vinden.

Technische Gids NK Baan Omnium MastersDagprogramma

Wij zijn er klaar voor en tot zaterdag !!

Voor het Open Amsterdams Derny kampioenschap 2024 zijn nog startplaatsen beschikbaar, 8 renners per categorie maximaal (vol is vol), dus wil je achter de “brommer”  en ook nog Kampioen van Amsterdam worden,  schrijf je dan in via deze link

A.S.C. Olympia - Regio Kampioenschappen 2016