Geïnspireerd door Tom Dumoulin?

Geïnspireerd door Tom Dumoulin?

Ben jij geïnspireerd om te gaan wielrennen omdat Tom Dumoulin de Giro d’Italia heeft gewonnen? Kom dan wielrennen bij ASC Olympia! Lees in onderstaand bericht wat er volgens onze jeugdige Olympianen nu zo leuk is aan wielrennen en wat zij van ASC Olympia vinden.

ascolympia.nl/2017/05/29/jeugdwielrennen-geen-grap-wel-leuk

ASC Olympia - Jeugdwielrennen: geen grap, wel leuk!

Wil jij gaan wielrennen, baanwielrennen of mountainbiken? Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee! Wie sportief (en competitief) aan de slag wil op de fiets, kan bij ASC Olympia het gehele jaar terecht. Van maart t/m oktober rijden wij op de weg – op ons eigen afgesloten parcours op Sportpark Sloten. Van oktober t/m februari rijden wij op mountainbikes, ook op ons eigen parcours. Bovendien rijden wij van november t/m februari ook op de wielerbaan van het Velodrome Amsterdam.

Wielrennen is geen heel gemakkelijke sport. Wielrennen is meer dan alleen maar hard rijden. Wielrennen moet je leren. En dat kost tijd en geduld. Onze gediplomeerde trainers zorgen ervoor dat je geleidelijk aan steeds beter gaat rijden. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw talent.

Meer informatie

Heb je vragen over jeugdwielrennen of jeugdmountainbiken bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op!

Tijdens de eerste kennismakingstrainingen krijgt jouw kind van ons een racefiets of mountainbike en helm (!) te leen. Wanneer je besluit om jouw kind lid te maken van ASC Olympia, dan bieden we je de mogelijkheid om een racefiets of mountainbike te huren voor het gehele seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*