Clinic Veldrijden voor Jeugdrenners

Clinic Veldrijden voor Jeugdrenners

Onze ‘zuiderburen’ UWTC hebben een heel gave clinic op de kalender staan: een clinic veldrijden. Speciaal voor jeugdrenners. En dan ook nog in de herfstvakantie! De clinic veldrijden wordt gegeven op dinsdag 23 oktober van 10:00 uur tot 13:00 uur op het parcours UWTC, op Sportpark de Randhoorn in Uithoorn. Alle jonge liefhebbers van veldrijden uit de KNWU districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn uitgenodigd. Dus ook Olympianen 🙂

Clinic veldrijden

De clinic is een heel goede gelegenheid om jouw cyclo-skills nog even op te frissen. Helemaal als je meedoet aan de Amsterdamse Cross Competitie, die op 14 oktober begint. Gerard Keijzer – trainer van het UWTCX Team – en Peter Zijerveld – talentcoach van de KNWU – geven deze clinic. Daarnaast zullen er ongetwijfeld leden van het UWTCX Team acte de présence geven.

Het UWTCX Team heeft in 2017 een paar heel fraaie podiumplaatsen behaald in de nationale veldrit competitie. Op de dinsdagavond na de clinic komen ze in actie tijdens de Nacht van Woerden.

Splinternieuw parcours

UWTC houdt deze clinic omdat ze trots zijn op hun nieuwe en uitdagende nieuwe trainingsveld voor veldrijden (en hun mooie, nieuwe clubhuis). Ze willen die graag laten zien en ook jou graag zelf alle mogelijkheden laten ervaren van hun splinternieuwe parcours: heuvel op en af rijden, de zandbak, hindernissen nemen, bochten rijden en nog veel meer!

Doe ook mee!

Deze clinic veldrijden is speciaal voor jeugdrenners van 8 t/m 14 jaar, die in het bezit zijn van een KNWU wedstrijdlicentie of KNWU basislidmaatschap. Je kunt meedoen op je cyclocrosser of op je mountainbike. Natuurlijk zijn een helm en handschoenen verplicht.

ASC Olympia - Amsterdamse Cross Competitie 2017

De kosten van deze clinic zijn heel bescheiden: slechts €5,00 per deelnemer. Je kunt inschrijven via deze link. Doe dat snel want de plaatsen zijn beperkt en vol=vol.

Na afloop van de clinic biedt UWTC graag alle deelnemers (en ouders!) een broodje en soep aan 🙂

Veldrijden in Amsterdam

Wil je ook veldrijden? Of leren veldrijden? Wil je zelfs meedoen aan wedstrijden zoals de Amsterdamse Cross Competitie? Je bent van harte welkom op een van onze trainingen, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op! Ons baanseizoen loopt van de 1e week van november tot de laatste week van januari.