Clubkampioenschap Cross 2019

Clubkampioenschap Cross 2019

We hebben nog maar één officiële ronde van de Amsterdamse Cross Competitie te gaan – op zondag 6 januari (st)rijden we bij UWTC om de laatste podiumplekken van dit seizoen. Maar je kunt nu al meedoen in de strijd om Clubkampioen Cross te worden! Want op 23 december wordt het officiële Clubkampioenschap Cross van Amsterdam verreden.

LET OP: deelname aan het Clubkampioenschap Cross is alléén voor leden van ASC OlympiaWTC De Amstel, FC De Trappist, HSV De Kampioen en Wielervereniging Amsterdam!

Clubkampioenschap Cross 2019

Maar gelukkig is het cross-seizoen nog niet ten einde. Fanatieke crossers hebben nóg een paar mogelijkheden om aan hun noodzakelijke moddershot te komen. Bijvoorbeeld tijdens het Clubkampioenschap Cross.

Natuurlijk kun je mee(st)rijden met de Oliebollencross – die ook door WV Amsterdam wordt georganiseerd – en is er in januari nog het NK Veldrijden, maar eigenlijk is de mooiste cross toch altijd weer het prestigieuze Clubkampioenschap Cross van Amsterdam. Net als in voorgaande jaren, organiseren ASC OlympiaWTC De Amstel, FC De Trappist en Wielervereniging Amsterdam ook dit jaar weer het Clubkampioenschap Cross. Elke vereniging rijdt een eigen kampioenschap, maar we starten allemaal tegelijk.

ASC Olympia - Clubkampioenschap Cross 2019

Op 23 december kun je jezelf weer meten met de beste crossers van andere verenigingen op het  prachtige cross-parcours dat WV Amsterdam elk jaar weer weet aan te leggen op Sportpark Sloten. En hopelijk ligt dat er net zo modderig bij als twee weken geleden.

Inschrijven

Inschrijven voor het Clubkampioenschap Cross kan vanaf 11:30 uur in de kantine van WVA. De jeugd start om 12:00 uur en de senioren starten om 13:00 uur. De wedstrijd van 13:00 uur gaat voor iedereen over 45 minuten. In deze wedstrijd zijn transponders verplicht.

Programma

  • 11:30 uur: inschrijven
  • 12:00 uur: start jeugd (t/m 14 jaar)
  • 13:00 uur: wedstrijd senioren
  • 14:15 uur: prijsuitreiking

Namens de gezamenlijke organisaties wensen wij je een spannend, sportief en vooral gezellig clubkampioenschap toe. En natuurlijk een mooi en succesvol nieuw (wieler)jaar 🙂