VondelGames 2019

VondelGames 2019

Op zaterdag 7 september organiseert Reade voor de vijfde keer de VondelGames in het Amsterdamse Vondelpark. Een sportevenement vol met fietsactiviteiten, waar iedereen aan kan meedoen. Zolang je maar rijdt op wielen!

Ook dit jaar een Interclub voor Jeugdcategorieën

Net als vorig jaar is er een wedstrijd voor jeugdcategorieën op de Interclubkalender. Renners in jeugdcategorieën 1 t/m 4 (st)rijden om het hoogste podium. Het is een unieke gelegenheid om eens een wedstrijd te rijden in het Amsterdamse Vondelpark. Net als alle andere interclub wedstrijden, kun je voor deze wedstrijd inschrijven via mijnKNWU. De wedstrijden starten om 09:30 uur voor renners in categorie 1. Bekijk de exacte starttijden op knwu.nl/wegwielrennen/evenement/114800.

NK Para-cycling & NK Handbiken

Tijdens de Vondelgames wordt het Nederlands Kampioenschap Para-cycling (tandem & cycling) en het Nederlands Kampioenschap Handbiken verreden. De wedstrijd voor Para-cycling start om 13:30 uur. Handbikers (st)rijden vanaf 15:30 uur om de medailles. Inschrijven voor beide NK’s kun je doen, tot uiterlijk 6 september 2018 via mijnKNWU.

Het gehele programma kun je vinden op vondelgames.nl/programma.

ASC Olympia - VondelGames 2019

VondelGames: voor iedereen op wielen!

Helaas is bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wel essentieel. Ook voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Als je een aangepaste sport beoefent of wanneer je een keer wil proberen wat aangepast sporten betekent – en natuurlijk ook als je gewoon van fietsen houdt – ben je méér dan welkom!

De VondelGames zijn hét wielerevent gericht op recreatie- en topsporters met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Daarmee zijn de Vondelgames uniek in Nederland.

Op zaterdag 7 september is het Vondelpark – in hartje Amsterdam – voor één dag een klein paradijs voor iedereen op wielen! Het programma is uitgebreid, met activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Terugblik VondelGames 2018

VondelGames is een samenwerking tussen Reade en de Gemeente Amsterdam met als doel om structureel meer aandacht te vragen, voor het belang van sporten voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte.

Bekijk hieronder de terugblik van de Vondelgames 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*