Jubileumdag 120 jaar ASC Olympia

Jubileumdag 120 jaar ASC Olympia

Zoals je ongetwijfeld weet, bestaat ASC Olympia dit jaar 120 jaar. Een prachtige mijlpaal! De ‘Amsterdamse Sport Club Olympia’ werd opgericht op 27 november 1898. Bij ASC Olympia klopt al ruim meer dan een eeuw het hart voor de wielersport. Een Amsterdams hart.

Jubileumfeest

We hebben dit jaar natuurlijk al vaker stilgestaan bij dit heugelijke feit. Zo noemde Martin – voorzitter van ASC Olympia – een paar hoogtepunten van de afgelopen 120 jaar tijdens ons Kerstdiner en op onze Nieuwjaarsborrel werden de meest prachtige herinneringen opgehaald.

Om ons jubileumjaar een mooie afsluiter te geven, organiseren we op 15 september, van 10 uur t/m 18 uur een feestelijke jubileumdag. Alle Olympianen – leden en oud-leden, jong en oud(er), inclusief partners en kinderen – zijn hartelijk welkom.

De gehele dag staat in het teken van 120 jaar ASC Olympia. We halen herinneringen op met een prachtige tentoonstelling waarin je foto’s uit heden en verleden kunt bekijken. Daarnaast organiseren we een echte ‘gentlemen’s race‘, een sponsor ronde en een heuse klokwedstrijd. Voor de kids hebben we een springkussen geregeld en voor de ouderen hebben we een heel leuke ‘petje op – petje af’ quiz. En nog veel meer!

Programma

Het gehele programma kun je vinden op ascolympia.nl/evenement/jubileumfeest-120-jaar-asc-olympia.

Fotowedstrijd

We ontvangen heel graag de foto’s die jij tijdens ons Jubileumdag maakt met jouw smartphone of fotocamera. We willen deze foto’s gebruiken voor een mooie compilatie van ons Jubileumdag. Voor de leukste en/of mooiste foto, geven we een mooie prijs weg. Stuur jouw foto’s naar 120jaar@ascolympia.nl.

Jij komt toch ook?

Als je Olympiaan bent (geweest) wil je hier gewoon bij zijn. Je hoeft er natuurlijk niet de gehele dag bij te zijn, maar we zouden het erg fijn vinden als je ook even komt. En neemt gerust je familie mee.

Vragen of ideeën?

Heb je vragen over, of ideeën voor onze 120-jarig jubileumdag? Dan horen we die natuurlijk graag van je. Stuur gerust een e-mail naar 120jaar@ascolympia.nl of neem contact op met Annette Duyn op 06-24248522.

Mooie herinneringen en nieuwe plannen

We kijken vol verwachting uit naar een prachtige jubileumdag, gevuld met mooie verhalen en herinneringen van (oud) Olympianen, gave activiteiten en bovendien veel gezelligheid. Samen kijken we terug op 120 jaar succes bij ASC Olympia, maken we nieuwe herinneringen en wellicht zelfs plannen voor de toekomst.

Samen maken we een mooie dag. Samen maken we ASC Olympia!

We zien je graag op 15 september 🙂