‘PowerS’ wielertraining met Jos Geijsel

‘PowerS’ wielertraining met Jos Geijsel

Net als vorig jaar, organiseert het KNWU District Noord-Holland – in samenwerking met topsportfysioloog  Jos Geijsel – weer een serie ‘PowerS’ wielertrainingen op ons eigen parcours op Sportpark Sloten. Iedereen die een KNWU licentie heeft en ouder is dan 14 jaar, kan meedoen aan deze wielertraining.

PowerS training

PowerS staat voor PowerSouplesse, PowerSnelheid en PowerSterk. De trainingen zijn bestemd voor renners in de categorieën Jeugd 7, Nieuwelingen, Junioren, Beloften, Amateurs en Masters – zowel vrouwen als mannen. Er wordt in verschillende niveaugroepen getraind, zodat je op jouw eigen niveau kunt trainen. Ook renners uit andere districten zijn van harte welkom! Natuurlijk staat veiligheid voorop!

Programma

Tijdens deze wielertraining worden power- en herhaalde sprints gedaan in groepen van 4 tot 6 personen, die ongeveer hetzelfde niveau hebben. Interval, power- en souplesse trainingen versterken de macht en de kracht van het kilometers maken. Dus … als jij beter wil worden, is dit een flinke stap in de goede richting. Er worden verschillende groepen gemaakt,

Deze trainingen starten op woensdag 5 februari en worden iedere woensdag (5 – 12 – 19 en 26 februari) gegeven van 16:30 uur tot 18:00 uur. Vanaf 4 maart starten de trainingen een half uur later, omdat het vanaf maart weer wat langer licht is. De trainingen worden dan iedere woensdag gegeven van 17.00 uur tot 18.30 uur, tot aan de Nederlandse Kampioenschappen in juni.

Iedereen die een KNWU licentie heeft en ouder is dan 14 jaar, kunt meedoen aan deze wielertraining. De kosten voor de 21 trainingen zijn €60; dat is dus nog geen €3 per training.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van deze nieuwe wielertraining.

Doe ook mee!

Wil jij beter worden in wielrennen? Wil jij een snellere renner worden? Met meer power en souplesse? Doe dan mee met deze nieuwe trainingen! Aanmelden voor deze trainingen doe je door een e-mail te sturen naar Bea den Bakker – Sporttechnisch Districtscoördinator van KNWU District Noord-Holland – via stdc.noordholland@gmail.com. Als je bent aangemeld ontvang je een factuur voor betaling. Vragen en/of opmerkingen kun je ook aan Bea richten.

Wielrennen in Amsterdam

Wil je ook wielrennen? Of betel leren wielrennen? Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.