Regio Trainingen Jeugd 2020

Regio Trainingen Jeugd 2020

Na het succes in het vorige seizoen, worden er ook in 2020 weer regio (of district) trainingen gegeven. Deze serie trainingen is speciaal voor jeugdrenners van verschillende verenigingen – uit dezelfde categorieën – met elkaar te laten trainen. Vorig jaar werden de trainingen gegeven op ons eigen parcours, dit jaar worden de regiotrainingen georganiseerd door ZWC DTS op hun parcours op Sportpark Kalverhoek.

Regio Trainingen

Jeugdrenners rijden vaak wedstrijden tegen renners van andere wielerverenigingen, maar ze trainen vrijwel nooit samen. Dat komt natuurlijk doordat ze lid zijn van verschillende wielerverenigingen. Tijdens de Regio Trainingen kunnen jeugdrenners tóch met elkaar samen trainen. Zo kunnen ze gewoon lid blijven van hun eigen wielervereniging, blijven ze geprikkeld en worden daardoor behouden voor de wielersport.

Tijdens deze Regio Trainingen worden jeugdrenners voorbereid op het nieuwe wegseizoen, kunnen ze samen hun talenten verder ontwikkelen en worden ze voorbereid op wat ze staat te wachten wanneer zij de de jeugdcategorieën ontstijgen.

Voor wie?

De trainingen staan open voor jeugdrenners met KNWU licentie (dus geen basislidmaatschap) uit onderstaande categorieën. Daarnaast is het een vereiste renners minimaal twee jaar ervaring hebben met het rijden van meer dan vijf landelijke KNWU wedstrijden per seizoen. Bovendien moeten renners lid zijn van een bij de KNWU aangesloten wielervereniging, die is aangesloten bij het District Noord-Holland.

 • Categorie 5
 • Categorie 6
 • Categorie 7

Waar?

Alle trainingen zullen worden gegeven op het parcours van ZWC DTS op Sportpark Kalverhoek aan de Zuiderweg 72 B in Wijdewormer.

Wanneer?

Elke zaterdagmiddag in februari en maart van 12:30 uur t/m 14:30 uur. Na deze serie trainingen zal er één keer per twee weken worden getraind op woensdagen. Meer informatie over het vervolg wordt gegeven na de eerste trainingen.

 • 8 februari
 • 15 februari (onder voorbehoud)
 • 22 februari
 • 29 februari
 • 7 maart
 • 14 maart
 • 21 maart
 • 28 maart

ASC Olympia - Regio Trainingen Jeugd 2019

Meedoen?

Als je wil meedoen aan deze Regio Trainingen én je voldoet aan bovenstaande criteria, geef je dan op bij Bea den Bakker – Sporttechnisch Districtscoördinator van KNWU District Noord-Holland – via stdc.noordholland@gmail.com. Deelname aan de trainingen kan alléén door je aan te melden via bovenstaand e-mailadres. Vermeld bij jouw aanmelding de onderstaande gegevens:

 • Naam:
 • Geboortedatum:
 • Lid van vereniging:
 • Jeugdcategorie:
 • Wat zijn jouw doelen:

De Regio Trainingen kosten slechts €5,00 voor deze (eerste) 7 of 8 trainingen.

Om de veiligheid van alle kinderen tijdens de trainingen te waarborgen, zullen alle inschrijvingen worden beoordeeld door STDC Bea den Bakker en wielertrainers Peter van Niekerk, Rick Krijt, Frank van Riemsdijk, Ruud van Assema. Zij bepalen volgens de aangegeven criteria of je een geldig toelatingsbewijs krijgt. Eventuele afwijzing vindt plaats in het belang van het kind. Zonder toelatingsbewijs is het dus helaas niet veilig om mee te doen.

Wielrennen in Amsterdam

Wil je ook wielrennen? Of beter leren wielrennen? Of heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een van onze trainingen, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.