Kennismakings Clinic Mountainbiken

Kennismakings Clinic Mountainbiken

Alweer meer dan anderhalf jaar rijden Fietsbelles – de dames-divisie van ASC Olympia – op de wegen rond Amsterdam. Zo maken ze het vrouwenwielrennen in Amsterdam steeds toegankelijker. Sinds kort rijden ze ook op de wielerbaan in het Velodrome Amsterdam! Om het aanbod compleet te maken, vonden de dames het hoog tijd worden om eens kennis te maken met mountainbiken. Daarom geven ze op 19 februari van 09:30 uur tot 13:00 uur een Kennismakings Clinic Mountainbiken.

Ook voor niet-leden

Voor leden én voor niet-leden van Fietsbelles / ASC Olympia organiseren Fietsbelles op zondag 19 februari een Clinic Mountainbiken onder begeleiding van trainer Michel Schoenmaker.

Ben je nieuwsgierig naar mountainbiken? Wil je meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op. Heb je nog nooit op een mountainbike gezeten? Of heb je zelfs geen mountainbike? Geen nood! Ook daar heeft onze dames-divisie aan gedacht. Geef bij jouw aanmelding aan, dat je graag gebruik wil maken van een leenfiets.

 

Kennismakings Clinic Mountainbiken

  • 09:30 uur: Inloop – koffie en/of thee in de kantine van ASC Olympia op Sportpark Sloten in Amsterdam
  • 10.00 uur: Welkom en introductie van Fietsbelles, mountainbiken in Nederland, in Amsterdam en bij ASC Olympia / Fietsbelles

Aansluitend start de clinic. Michel bespreekt het mountainbiken, het materiaal en leert ons hoe we een materiaalcheck doen. Hij zal ook de basistechnieken die je gebruikt bij het mountainbiken demonstreren: je houding, hoe je het beste en meest veilig kan klimmen en dalen, remmen en schakelen.

  • 13:00 uur: Afsluiting

Je kan gratis parkeren bij Sportpark Sloten en de kleedkamers van ASC Olympia staan ter beschikking aan alle deelnemers aan deze clinic.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Wil jij ook (beter) leren mountainbiken? Meld je dan aan via fietsbelles@fietsbelles.nl of via dit event op de Fietsbelles Facebook pagina. Vergeet niet om aan te geven of je gebruik wil maken van een leenfiets 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*