Geïnspireerd door Annemiek en Tom?

Geïnspireerd door Annemiek en Tom?

Ben jij geïnspireerd door Annemiek en Tom? Doordat Annemiek van Vleuten en Tom Dumoulin Wereldkampioen Tijdrijden zijn geworden? Kom dan óók wielrennen bij ASC Olympia!

Bij ASC Olympia vinden we dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met de wielersport. Wielrennen of mountainbiken is niet alleen echt gaaf en gewoon heel leuk om te doen … het laat je op jonge leeftijd al kennismaken met ‘je best doen’. Wielrennen leert je hoe het is om te winnen, het leert je om jouw discipline te sterken en het geeft je doorzettingsvermogen. Allemaal zaken waar je later in je leven veel aan hebt. Bovendien train je ook nog eens je lichamelijke conditie en blijf je in vorm.

Hieronder kun je twee berichten lezen, waarin onze jongens en meiden vertellen wat er nu zo leuk is aan wielrennen en wat zij van ASC Olympia vinden ????

ascolympia.nl/2017/04/02/jeugdwielrennen-geen-grap-wel-leuk/

ASC Olympia - Jeugdwielrennen: geen grap, wel leuk!

 

ascolympia.nl/2017/08/01/jeugdwielrennen-zeker-ook-meiden

ASC Olympia - Jeugdwielrennen - zeker ook voor meiden!

Aandacht voor jeugdwielrennen

Bij ASC Olympia kunnen kinderen vanaf 7 jaar al kennismaken met verschillende disciplines van de wielersport. We hebben zeer ervaren en gediplomeerde wielertrainers die jeugdige renners met kennis en kunde begeleiden. Natuurlijk staan ‘veiligheid’ en ‘fun’ voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen (vooral de allerjongsten) wielrennen (op de weg of baan) en/of mountainbiken gewoon leuk vinden. Dat betekent natuurlijk ook, dat zij zich veilig voelen op een fiets die zij onder controle hebben.

Kinderen die willen kennismaken met de wielersport, kunnen – zonder enige verplichting! – bij ASC Olympia meedoen aan drie trainingen. Pas daarna maak je een keuze of je lid wil worden van ASC Olympia. Als je zelf geen fiets hebt, kun je van ASC Olympia een racefiets, baanfiets of mountainbike gebruiken tijdens de trainingen (vooropgesteld dat fietsen in de juiste maat beschikbaar zijn).

Dus: wil je wielrennen? Wil je ook Wereldkampioen worden? Dan ben je bij ASC Olympia aan het goede adres 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*