Wielerkalender voor trainingen, wedstrijden & evenementen

Wielerkalender voor trainingen, wedstrijden & evenementen

Op 27 november – onze 119e verjaardag – lanceerden we onze geheel vernieuwde website. Een website met een compleet nieuwe, frisse en strakke ‘look & feel’ en met een duidelijke verbinding naar onze rijke historie. Met de laatste relevante informatie en het nieuwste nieuws. Maar … een wielerkalender met al onze trainingen, wedstrijden en evenementen ontbrak.

En dat hebben we met ingang van vandaag gefikst.

Alle trainingen, wedstrijden en evenementen

Op onze kalender staan al onze trainingen, wedstrijden en andere evenementen. Al onze reguliere trainingen op dinsdag- en donderdagavond staan er natuurlijk op. En natuurlijk alle ritten en trainingen van Fietsbelles – onze actieve dames-divisie – en de zaterdagochtend trainingen voor onze handbikers.

Daarnaast publiceren we op onze nieuwe kalender alle wedstrijden die we organiseren op ons eigen parcours op Sportpark Sloten – zoals het Kampioenschap van Amsterdam en de 64e Oranjeronde van Amsterdam – en kun je alle andere evenementen vinden die we dit jaar en de komende jaren organiseren. Denk hierbij aan clinics, workshops, cursussen en alle andere evenementen.

Je kunt onze nieuwe kalender vinden op ascolympia.nl/kalender en natuurlijk in het menu bovenaan de website. Daarnaast zie je de eerstvolgende trainingen in een widget aan de rechterkant van de website of – als je deze website op je mobiel bekijkt – onderaan de website.

Voor alle disciplines

Met onze nieuwe wielerkalender willen we laten zien dat we een actieve vereniging zijn en dat wij houden van de wielersport. Alle disciplines van de wielersport. We willen met de nieuwe kalender laten zien, dat we trainingen, wedstrijden en evenementen organiseren voor alle wielersportliefhebbers: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders. En natuurlijk voor onze actieve groep handbikers hebben en Fietsbelles, die het vrouwenwielrennen in Amsterdam steeds toegankelijker maken.

Steeds een beetje beter

Onze nieuwe kalender en onze website, zijn net als een nieuwe fiets; die moet je nog een beetje inrijden. Hier en daar wat aanpassen. Dingen ‘tweaken’. Dat geldt ook voor de kalender. Die moeten we ook nog een beetje inrijden. Als je dingen ziet waarvan je denkt “Dat kan anders” of zelfs “Dat kan beter”, laat het ons dan alsjeblieft weten. Stuur ons gerust een bericht. We willen graag leren en verbeteren.

Klaar voor de toekomst

We zijn bijzonder blij met onze nieuwe wielerkalender en denken dat we weer een heel mooie stap vooruit hebben gemaakt in de professionalisering en ontwikkeling van onze vereniging.

ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland. En helemaal klaar voor de toekomst!