Interclub Jeugd Omnium 2018 – ‘De Triple’

Interclub Jeugd Omnium 2018 – ‘De Triple’

Op 13, 14 & 15 juli organiseert ASC Olympia in samenwerking met HSV De Kampioen en BRC Kennemerland het inmiddels beroemde Interclub Jeugd Omnium – als onderdeel van de Interclub Competitie. Al sinds de eerste editie in 2015 organiseren we – in samenwerking met de Haarlemse Sport Vereniging – het Interclub Jeugd Omnium voor jeugd en nieuwelingen. Dit jaar is BRC Kennemerland aangesloten voor een heuse Driedaagse! We hebben zelfs een prachtige naam bedacht: ‘Jeugdomnium De Triple’ 🙂

Drie onderdelen, drie dagen, drie verenigingen; Jeugd Omnium De Triple belooft – net als voorgaande edities van het Jeugdomnium – weer een geweldig spektakel te worden!

UPDATE 30 juni 2018: Alle details van ‘De Triple’ kun je lezen in deze Technische Gids.

UPDATE 16 juli 2018: Alle uitslagen en foto’s van ‘De Triple’ kun je hieronder zien.

Vrijdag 13 juli – BRC Kennemerland: uitslagen | foto’s

Zaterdag 14 juli – HSV De Kampioen:  uitslagen | foto’s

Zondag 15 juli – ASC Olympia:  uitslagen | foto’s

Uitslagen Algemeen Klassement

 

ASC Olympia - Nieuw: Punten Klimkoers in de Interclub Competitie Driedaagse

De start van dit wielerspektakel is dit jaar op vrijdagavond 13 juli om 18:30 uur bij BRC Kennemerland. Dan wordt de Punten-Klimkoers verreden. Op zaterdag 14 juli (st)rijden we vanaf 10:00 uur in de Individuele Tijdrit bij HSV De Kampioen op het parcours van Wheelerplanet en de laatste dag organiseren we een Criterium op ons eigen parcours op Sloten. We starten dan net als op de dag ervoor om 10:00 uur.

Als je wil meedoen aan ‘de Triple’ hoef je niet per se op alle dagen mee te (st)rijden. Je kunt ook gewoon één of twee dagen meedoen; iedere dag zijn er dagprijzen. Omdat ‘de Triple’ onderdeel is van de Interclub Competitie, staat deze driedaagse open voor alle jeugdrenners en nieuwelingen met een basis- of wedstrijdlicentie.

ASC Olympia - Interclub Jeugd Omnium 2018 De Triple Poster

 

Interclub Jeugd Omnium 2017

Cathy Schaefers maakte vorig jaar onderstaande fotoreportage van de wedstrijden op ons parcours.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*