Interclub Jeugd Omnium 2019 – ‘De Triple’

Interclub Jeugd Omnium 2019 – ‘De Triple’

Op 5, 6 & 7 juli organiseert ASC Olympia in samenwerking met HSV De Kampioen en BRC Kennemerland het inmiddels beroemde Interclub Jeugd Omnium – als onderdeel van de Interclub Competitie. Al sinds de eerste editie in 2015 organiseren we – toen nog alleen in samenwerking met de Haarlemse Sport Vereniging – het Interclub Jeugd Omnium voor jeugd en nieuwelingen. Vorig jaar is BRC Kennemerland aangesloten voor deze driedaagse en bedachten we een prachtige naam: ‘Jeugd Omnium De Triple’ 🙂

Drie onderdelen, drie dagen, drie verenigingen; het Jeugd Omnium De Triple. Een unieke serie wedstrijden in Noord-Holland die – net als voorgaande edities van het Jeugd Omnium – weer een geweldig spektakel beloven te worden!

Alle details van Jeugd Omnium ‘De Triple’ kun je lezen in deze Technische Gids.

Uitslagen & Foto’s Interclub Jeugd Omnium 2019 – ‘De Triple’

Zodra de uitslagen bekend zijn, zullen we die natuurlijk hieronder publiceren.

Vrijdag 5 juli – BRC Kennemerland: uitslagen & foto’s

Zaterdag 6 juli – HSV De Kampioen: uitslagen & foto’s

Zondag 7 juli – ASC Olympia: uitslagen & foto’s

Einduitslagen Interclub Jeugd Omnium 2019 – ‘De Triple’

Hieronder zie je de einduitslagen van Jeugd Omnium ‘De Triple’.

ASC Olympia - Interclub Competitie 2019 Jeugdomnium 'De Triple' Einduitslagen Groep A ASC Olympia - Interclub Competitie 2019 Jeugdomnium 'De Triple' Einduitslagen Groep B ASC Olympia - Interclub Competitie 2019 Jeugdomnium 'De Triple' Einduitslagen Groep C ASC Olympia - Interclub Competitie 2019 Jeugdomnium 'De Triple' Einduitslagen Groep C ASC Olympia - Interclub Competitie 2019 Jeugdomnium 'De Triple' Einduitslagen Tussensprints

 

ASC Olympia - Nieuw: Punten Klimkoers in de Interclub Competitie Driedaagse

De start van dit wielerspektakel is dit jaar op vrijdagavond 5 juli om 18:30 uur bij BRC Kennemerland. Dan wordt de Punten-Klimkoers verreden. Op zaterdag 6 juli (st)rijden we vanaf 10:00 uur in de Individuele Tijdrit bij HSV De Kampioen op het parcours van Wheelerplanet en de laatste dag organiseren we een Criterium op ons eigen parcours op Sloten. We starten dan net als op de dag ervoor om 10:00 uur.

Als je wil meedoen aan ‘de Triple’ hoef je niet per se op alle dagen mee te (st)rijden. Je kunt ook gewoon één of twee dagen meedoen; iedere dag zijn er dagprijzen. Het is dit jaar mogelijk om voor aan te melden; je krijgt dan een eigen uniek rugnummer dat je na afloop van de wedstrijden mag houden. Omdat ‘de Triple’ onderdeel is van de Interclub Competitie, staat deze driedaagse open voor alle jeugdrenners en nieuwelingen met een basis- of wedstrijdlicentie.

Voorinschrijven Interclub Jeugd Omnium 2019 – ‘De Triple’

Nieuw voor deze editie van het Jeugd Omnium ‘De Triple’ is, dat je dit jaar kunt vooraanmelden. Je kunt je in één keer aanmelden voor alle drie wedstrijddagen. Je hoeft je dan maar één keer in te schrijven en te betalen. Je krijgt dan jouw eigen unieke Triple rugnummer. Dit rugnummer gebruik je voor alle drie wedstrijden. Vergeet dus niet om jouw rugnummer mee te nemen naar HSV De Kampioen op zaterdag en naar ASC Olympia op zondag, want je hoeft op de andere wedstrijddagen niet aan te melden of in te schrijven. Bovendien mag je jouw rugnummer na afloop houden als aandenken aan Jeugd Omnium ‘De Triple’ 2019.

Het is niet verplicht om mee te doen aan alle drie wedstrijddagen. Je kunt ook meedoen aan alleen één of twee van de wedstrijddagen en toch een dagprijs winnen. Wanneer je aan één of twee van de wedstrijddagen wil meedoen, kun je op de dag zelf inschrijven aan de inschrijftafel. Je betaalt dan €2,00 per dag.

Aanmelden doe je door dit aanmeldformulier in te vullen.

 

ASC Olympia - Interclub Jeugd Omnium 2019 De Triple Poster

Wielrennen in Amsterdam

Wil je ook wielrennen? Of beter leren wielrennen? Of heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze Instagram, Facebook of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een van onze trainingen, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*