Nieuwjaarsborrel 2020

Nieuwjaarsborrel 2020

Een spetterend, sportief en vooral gezond nieuw jaar met extra veel mooie kilometers op de fiets. Dat wensen wij alle wielersportliefhebbers in Amsterdam en omstreken. Om die wens hardop uit te spreken en te bekrachtigen, nodigen we je van harte uit voor onze Nieuwjaarsborrel op zondag 12 januari van 15:00 uur tot 17:00 uur. Om samen te proosten op het nieuwe jaar.

Net als vorig jaar doen we dat graag samen met alle leden en sponsoren van ASC Olympia, Fietsbelles – onze actieve dames-divisie, Routiers – onze recreatieve renners en de leden van RTC Olympia. Natuurlijk zijn onze jeugdleden ook van harte welkom; voor onze jongste renners hebben we heerlijke alcoholvrije champagne 🙂

Gezellig feest

Het belooft net als vorig jaar weer een gezellig feestje te worden. Het is niet alleen leuk om te proosten met al je clubgenoten, maar ook om andere leden van ASC Olympia en RTC Olympia te ontmoeten.

Dus trek wat moois aan en kom op 12 januari van 15:00 uur tot 17:00 uur naar het ASC Olympia clubhuis op Sportpark Sloten. We vinden het gezellig als je ook komt! We zouden het erg leuk vinden als we weer veel Olympianen mogen verwelkomen. Zie we jou ook weer op 12 januari?

Mocht je niet kunnen komen proosten met ons, dan wensen we je via deze weg alvast een sportief, spetterend en vooral gezond 2020!

Bekijk hieronder een paar foto’s die Cathy vorig jaar van onze Nieuwjaarsborrel maakte 👇🏻

ASC Olympia

Wij houden van wielrennen en baanwielrennen, mountainbiken, cyclocross en alle andere disciplines van de wielersport. Het gevoel dat je krijgt wanneer je fietst, is als een ‘natural high’. Dat gevoel willen wij delen met alle wielersportliefhebbers uit Amsterdam en omstreken.

Al 120 jaar zijn wij een ’thuis’ voor alle wielersportliefhebbers. Wat meer dan een eeuw geleden begon met wielrenners en baanrenners, groeide ook naar veldrijders en mountainbikers. We hebben een actieve groep handbikers, een vrolijke en enthousiaste schare jeugdrenners en we zijn vooruitstrevend in het vrouwenwielrennen in Amsterdam.